Телефон Свържете се с нас на: 0888 530 582 или 0896 315 041
Търсене
Затвори

Връщане и замяна


Как протича процеса на връщане на продукт1. Попълнете вашия формуляр онлайн и го изпратете към нас. Ще получите имейл в потвърждение и входящ номер, за да проследите вашата рекламация.

2. Изпратете продукта до адрес: гр. Пловдив, ул. Радко Димитриев 1

3. Сумата ще бъде възстановена в рамките на 14 дни по вашата банкова сметка.Заявете връщане


Можете да върнете продукт в рамките на 14 дни, считано от момента на получаване на поръчката.

Заявете връщане

Отдел рекламации

Ако желаете да направите уточениние или да получите информация по-сложен казус, моля свържете се с нас:

Обадете ни се
0896 315 041
Телефон за връзка с отдел “Рекламации”
Пишете ни
office@ephos-bg.com
Опишете вашия казус и ние ще ви отговорим в максимално кратък срок


Основна информация


1. Изпратете продукта след попълнен формуляр за връщане чрез формата от бутона по-горе.

2. Формуляр за право на отказ, можете да попълните от бутона в страницата след което да изпратите продукта, който желаете да върнете до адрес: гр. Пловдив, ул. Радко Димитриев 1, Е-ФОС.БГ ЕООД, телефон: 0888 530 582 (Моля, не изпращайте продуктите с наложен платеж). Посочете във формуляра вашата банкова сметка и след като получим продукта ви, ще въстановим сумата по вашата банкова сметка.

3. Сумата съответстваща на вашата рекламация, ще бъде възстановена в рамките на 14 дни, считано от датата на получаване на вашата пратка в центъра ни за обработка на рекламации.

4. Ако сте направили няколко отделни поръчки и желаете да направите рекламация за всяка отделна поръчка, моля попълнете формуляр по отделно за всяка поръчка. Рекламациите по всяка единична поръчка се преглеждат поотделно.

5. Внимание! Важно е да върнете продукта в неговата оригинална опаковка и с прилежащите му етикети и аксесоари. Продуктите трябва да бъдат с ненарушен търговски вид и без следи от употреба. Запазваме правото си да не уважим заявката ви за рекламация, в случай, че не е изпълнено някое от посочените по-горе условия.

Въпроси и отговори


Изпратете продукта обект на рекламацията ви до гр. Пловдив, ул.Радко Димитриев 1, Получател: Е-ФОС.БГ ЕООД, тел.:0888 530 582. Попълнете вашия формуляр онлайн, чрез нашата форма от бутона "Заявете връщане" и изпратете продукта за своя сметка, чрез куриер до адрес:гр. Пловдив, ул.Радко Димитриев 1. Ние ще прегледаме изпратения от вас продукт и съобразно формуляра, ще възстановим сумата ви до 14 дни от датата на получаването на рекламацията. Ако желаете да направите рекламация по няколко поръчки едновременно, моля изпратете ги, заедно с техните формуляри отделно една от друга, тъй като всеки продукт обект на рекламация се разглежда поттделно.
*Разходите по транспортирането на продукта обект на рекламация са за сметка на клиента.
Можете да се възползвате от правото си на рекламация в рамките на 14дни, считано от датата на получаване на вашата поръчка.
Адресът на който се изпращат продуктите предмет на рекламация е:
Получател:
Е-ФОС.БГ ЕООД
гр. Пловдив, ул. Радко Димитриев 1
Телефон: 0888 530 582
При поръчка онлайн е необходимо да изпратите погрешно избрания продукт и да изчакате възстановяване на сумата по съответния ред или ни позвънете на 0896 315 041, за да стигнем заедно до най-доброто за вас решение. Поръчка на нов продукт можете да направите по всяко време в нашия онлайн магазин.

Важна информация относно рекламации


Всеки клиент има право да върнете продукт от каталога в 14 дневен срок след получаването му без да посочвате причина (чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите), освен в случаите описани в ал. 2 на чл. 55.

Приемаме обратно само продукти за които предварително е направена заявка за връщане от формата в страницата и са в добър търговски вид, не са ползвани, експлоатирани, могат да бъдат приети като нова стока.

На основание чл. 55 от ЗЗП потребителят трябва да изпрати или предаде стоките обратно на търговеца или на упълномощено от него лице не по-късно от 14 дни, считано от датата, на  получаване на продукта.

Адреса за връщане на поръчки : гр. Пловдив, ул.Генерал Радко Димитриев 1, получател: Е-ФОС.БГ ЕООД  тел:0888530582

При поръчки над 200лв, доставката Ви ще бъде безплатна!
Ако желаете да замените продукт, връщането на артикула ще бъде за сметка на клиента, а доставката на заменения продукт ще бъде за наша сметка.
При отказ или връщане на поръчка след преглед и тест, доставката и връщането се поемат от клиента!


При проблем с качеството на продукта ние ще заменим продукта, направим отстъпка от цената или върнем платената сума, като разходите за куриер и/ или превод на сумата са за наша сметка (чл. 124 от закона за Защита на потребителя).

Е-ФОС.БГ ЕООД ще възстанови в 14-дневен срок платената за продукта/ите сума (чл. 55, ал.6 от Закона за защита на потребителите), след като се увери, че продуктът е в продаваем вид,  по банкова сметка на клиента.